Infarom Publishing

Afiliere traduceri

 
    ajutor | servicii | index  
   
 
Meniu  
Comanda traducere  
Instructiuni autori
Resurse  
Specificatii tehnice  
Etapele publicarii
Tarife si comisioane  
Trimiteti materialul  
Proiecte  

 

  

   Ca afiliat al serviciului de traduceri puteti intermedia comenzi de traducere, pentru care primiti un comision de 15% brut* din valoarea totala a comenzii (exemplu: la o lucrare de 200 de pagini de tradus, tarifata cu 4 euro per pagina, comisionul afiliatului este 15% x 800 euro = 120 euro). Afilierea este aplicabila comenzilor de traducere si participarii la programul traduceri globale.

   Organizarea si desfasurarea activitatii de afiliat este la latitudinea afiliatului, neexistand restrictii sau norme de volum. Activitatea are la baza informarea potentialilor beneficiari (autori care doresc traducerea si publicarea in strainatate a lucrarilor proprii) privind serviciile Infarom si directionarea acestora catre serviciul nostru de traduceri. Toate lucrarile traduse si corectate nativ la editura Infarom pot benefica de programul Publicare gratuita in limba engleza.

   Oferta de afiliere se adreseaza in special persoanelor fizice sau juridice care activeaza in cadrul comunitatilor culturale (autori, agenti literari, ligi, uniuni si societati ale scriitorilor), in special in comunitatile de traducatori.

   Dupa inregistrarea ca afiliat, veti primi un cod de afiliat. Identificarea oricarei comenzi intermediate de dvs. se va face prin codul de afiliat aflat in formularele de comanda traducere primite. Odata ce ati intermediat o comanda, puteti trimite formularul respectiv in numele beneficiarului, introducand codul dvs. de afiliat in campul Cod afiliat, puteti instrui beneficiarul sa faca acest lucru sau puteti completa formularul in numele dvs., cu acordul beneficiarului.

   Inregistrarea ca afiliat se face prin trimiterea formularului de mai jos completat. In urma inregistrarii, veti primi codul de afiliat si un contract de afiliere pentru semnat.

   Participantii la programul Traduceri Globale sunt inregistrati automat ca afiliati, nemaifiind nevoie de inregistrarea prin formularul de mai jos.

 

Inregistrare afiliat

   Nume si prenume/Societate/Institutie     
   Localitate   Telefon 
   Adresa     
   E-mail   Rescrieti e-mail
   Domeniu de activitate       
   Comentarii (optional):
  
  

 

*Pentru persoanele juridice (inclusiv PFA), nu se retin impozite/contributii. Pentru persoanele fizice, se retin impozitele si contributiile legale catre bugetul statului.
*Comisionul se aplica doar comenzilor de traducere sau aplicatiilor la programul Traduceri Globale intermediate si finalizate. Comisionul nu se aplica serviciilor de corectare nativa sau a altor servicii pre-press aditionale. Comisionul se aplica pentru lucrarile tertilor, nu pentru propriile lucrari ale afiliatului.

 
    ajutor | servicii | index