Infarom Publishing

Comanda traducere

 
  afiliere | ajutor | servicii | index  
   
 
Meniu  
Instructiuni autori
Resurse  
Specificatii tehnice  
Etapele publicarii
Tarife si comisioane  
Trimiteti materialul  
Proiecte  

De ce sa traduceti la noi:
● Pentru ca avem o echipa profesionista largita, din care doar un singur traducator se va ocupa de lucrarea dvs.: traducatorul cel mai potrivit!
● Pentru ca, in cazul in care veti publica traducerea prin editura noastra, avem tot interesul sa iesim pe piata internationala cu o lucrare fara cusur!
 
Deveniti afiliat al departamentului de traduceri si realizati comisioane din intermedierea comenzilor. Detalii.

 

  

   Serviciul de traduceri al editurii INFAROM functioneaza cu o echipa de traducatori profesionisti, cu studii filologice, experienta si specializari aditionale pentru diferitele tipuri de text. Astfel, lucrarea dvs. va fi inaintata traducatorului cel mai potrivit pentru domeniul, specialitatea, genul literar si chiar stilul materialului de tradus. La cererea dvs., traducerea poate fi supusa si unei corecturi native in limba tinta, de catre unul din filologii nostri nativi, specializat de asemenea in tipul de text al lucrarii.

   Pentru textele stiintifice, echipa noastra include traducatori cu dubla specializare, cu experienta in texte stiintifice/academice, in special in domeniile: matematica, fizica, filozofie, inginerie. Putem traduce profesionist orice tip de lucrare stiintifica (articole, teze de doctorat, comunicari, carti), motiv pentru care colaboram cu diverse universitati, edituri stiintifice si cercetatori independenti.

   Tarif
   Tariful unitar pentru o traducere in/din limba romana din/in limbile engleza, franceza, spaniola, germana sau italiana este cuprins intre 7 - 15 euro per pagina de 300 de cuvinte a documentului sursa, in functie de tipul textului si alte criterii tehnice. Pentru alte perechi de limbi, tariful variaza in alte intervale. Tariful total va este comunicat dupa primirea comenzii dvs. si se achita anticipat, integral sau in transe.

   Instructiuni de trimitere
   Serviciul de traducere este specializat in traduceri de carti ce urmeaza a fi publicate, dar primim comenzi de traducere si pentru alte materiale, cu conditia unui volum minim de 10 pagini (3000 cuvinte). Comanda se plaseaza prin completarea formularului de mai jos, urmata de incarcarea fisierului continand textul de tradus.
   Recomandam trimiterea de fisiere DOC editabile (editate in MS Word), pentru facilitatea contorizarii cuvintelor si obtinerea timpului minim de lucru. Se pot trimite si fisiere TXT, PDF sau HTML. Daca aveti mai multe fisiere de trimis, arhivati-le si trimiteti un singur fisier ZIP sau RAR.
   Pentru o identificare prompta si evitarea suprascrierii, denumiti fisierul cu data trimiterii si numele dvs., in formatul zi.luna.an.prenume.nume (exemplu: 03.08.2011.ion.ionescu), adaugand si indecsi numerici in cazul mai multor fisiere trimise in aceeasi zi (exemplu: 03.08.2011.ion.ionescu.1, 03.08.2011.ion.ionescu.2, etc.).
   Dupa completarea formularului, veti fi directionat catre un uploader prin care puteti incarca fisierul, daca acesta are maxim 7 MB. Daca fisierul are mai mult de 7 MB, va rugam sa ne contactati pentru a va da date de login FTP.

 

Comanda traducere

   Nume si prenume    Firma  
   Localitate   Telefon 
   E-mail   Rescrieti e-mail
   Cod afiliat (optional)
  
   De tradus:
   din limba   in limba 
   Numarul aproximativ de pagini (A4) 
  
   Domeniul:   literar    tehnic/stiintific
   Pentru domeniul tehnic/stiintific, precizati 1-3 specialitati:
   1.  2.  3.

   Alte comentarii asupra materialului (optional):    
                            
   Cum ati aflat de noi?
 

 

 
    ajutor | servicii | index