Infarom Publishing

Contact

 
    ajutor | servicii | index  
   
 
Meniu  
Instructiuni autori
Resurse  
Specificatii tehnice  
Etapele publicarii
Moduri de publicare  
Tarife si comisioane  
Trimiteti materialul  
Proiecte  

    Pentru a ne facilita operativitatea raspunsurilor la mesajele dvs., va rugam respectati instructiunile de contact din aceasta pagina. 

   Autorii deja publicati sau in curs de publicare prin editura noastra care doresc informatii si suport pot folosi adresa:

Includeti codul de autor in subiectul mesajului pentru o identificare prompta.

   Vizitatorii site-ului, potentialii colaboratori, edituri sau autori care doresc informatii suplimentare despre serviciile Infarom pot folosi adresa:

Inainte de a ne solicita informatii generale, va rugam vizitati sectiunile site-ului dedicate subiectului dvs., precum si sectiunea de intrebari frecvente din pagina Ajutor.
Datorita fluxului foarte mare de solicitari de informatii detaliate, momentan nu putem oferi un serviciu telefonic de suport, acesta fiind exclusiv online.

   Pentru orice mesaje adresate direct administratiei societatii, puteti folosi adresa:

   Adresele de mai sus au filtre antispam. Pentru ca e-mailul dvs. sa ajunga sigur la destinatie, includeti cuvantul-cheie  permis234  in subiectul mesajului.

   Niciuna din adresele de mai sus nu accepta atasamente continand materiale propuse spre publicare. Acestea se trimit prin modul descris in sectiunea Instructiuni autori, dupa inregistrarea autorului si completarea formularului Trimiteti materialul
   Pentru orice tip de corespondenta postala, folositi adresa:
SC INFAROM SRL, OP 1 - 230, 200850, CRAIOVA
.

   Pentru orice tip de mesaj, puteti folosi si formularul de contact de mai jos. 

 

Nume 

E-mail

Subiect

Mesaj

 

 

 
    ajutor | servicii | index