Infarom Publishing

Proiect de publicare culegeri de probleme

 
    ajutor | servicii | index  
   
 
Meniu  
Instructiuni autori
Resurse  
Specificatii tehnice  
Etapele publicarii
Moduri de publicare  
Tarife si comisioane  
Trimiteti materialul  
Proiecte  

 


Anunt: Acest proiect a fost sistat. Nu se mai primesc aplicatii pentru participare.

   Proiect de publicare: serie de culegeri de probleme de matematica, structurate pe solutii progresive separate, cu contributie colectiva din partea profesorilor, studentilor si absolventilor facultatilor de matematica.

   Editura INFAROM a initiat publicarea unei serii de culegeri de probleme de matematica pentru nivel mediu si avansat, intr-o formula noua: fiecare culegere este specializata intr-un anumit sub-domeniu matematic si structurata pe patru sectiuni principale: enunturi, ponturi de rezolvare, algoritmi de rezolvare si solutii complete.

   Proiectul editorial se adreseaza studentilor si absolventilor facultatilor de matematica, care vor deveni autori/coautori de culegeri prin colectarea si editarea problemelor, conform instructiunilor editurii. Scopul co-optarii lor este unul profesional, prin asigurarea unui portofoliu de autor in domeniul de studiu, precum si financiar, autorii participand la profiturile din vanzari si avand posibilitatea de a distribui in plan local sau virtual propriile carti pe cont propriu.

   Culegerile vor fi publicate inclusiv in limba engleza si distribuite international. Editura isi propune publicarea unei astfel de culegeri trimestrial.

Prima culegere din aceasta serie (PROBLEME DE MATEMATICA CU SOLUTII PROGRESIVE SEPARATE: PONTURI, ALGORITMI, DEMONSTRATII - VOLUMUL 1 - ALGEBRA DE LICEU) a fost deja publicata si poate fi comandata in librarii. Pentru a descarca o mostra din editia electronica a acestei carti, click aici. Pentru comanda, faceti click pe imaginea din dreapta si veti fi directionat catre una din librariile virtuale Infarom.

   Pentru detalii privind structura culegerilor, eligibilitate, modul de lucru, termeni si conditii, descarcati documentatia proiectului (click pe sigla din dreapta):

   Pentru a aplica pentru acest proiect, completati si trimiteti formularul de mai jos. Dupa aceasta, trimiteti pe e-mail si o copie scanata a unei legitimatii, adeverinte sau diplome care sa dovedeasca datele furnizate prin acest formular privind institutia de invatamant superior.

 

 

Aplicatie proiect publicare culegeri

   Nume si prenume   Telefon
   Localitate      Judet      Cod postal   
   Adresa
   E-mail   Rescrieti e-mail
   Institutia de invatamant superior    
  in curs (anul de studiu )  absolvita (in anul )
     
   Activitate, experienta, rezultate in matematica (optional)
  
max. 3000 caractere:    
  

   Nivelul limbii engleze scrise in domeniul matematic: 
   slab   mediu   bun   foarte bun

   Domeniile matematice in care intentionati sa colectati si editati probleme (inscrieti codurile, separate prin virgula)
   Planul de colaborare ales

   

 

 
    ajutor | servicii | index