Infarom Publishing

Propunere material

 
  contact | ajutor | servicii | index  
   
 
Meniu  
Instructiuni autori
Resurse  
Specificatii tehnice  
Etapele publicarii  
Moduri de publicare  
Tarife si comisioane  
Proiecte  

     In aceasta pagina sunt formularele de inregistrare a noilor autori si de trimitere a datelor noului material propus spre publicare. Dupa trimiterea cu succes a acestor date, veti putea incarca fisierul continand materialul propus. Va rugam respectati urmatoarele instructiuni de completare a campurilor:

   Inregistrare autori
   Inscrieti datele personale si de contact corecte. Acestea raman in baza de date a editurii si nu sunt facute publice.
   Optional, in campul Cont bancar inscrieti banca, sucursala si contul in format IBAN unde doriti sa va fie trimise viitoarele comisioane din vanzari (trebuie sa fiti titularul acestui cont).
   In campul Biografie inscrieti datele biografice personale pe care le considerati relevante sau un CV complet. Si aceste date sunt confidentiale.

   Dupa inregistrare, noul autor va primi prin e-mail un cod autor la care va face referire in corespondenta ulterioara, pentru o identificare prompta. Puteti trimite materialul propus si inainte de a primi codul de autor, dar nu ianinte de a trimite formularul de inregistrare (deoarece formularul de propunere nu are datele de contact ale autorului). 

   Trimiteti materialul
   Datele din acest formular se refera la continutul manuscrisului dvs., in forma in care este la momentul trimiterii.

   Daca materialul are mai multi autori, acestia trebuie inscrisi in campul Autor (autori); pentru fiecare titlu, comisioanele se expediaza unui singur autor cu care se stabileste o relatie contractuala si care este delegat de colectivul de autori ai lucrarii; pentru acest acest autor se inscrie codul (daca s-a primit) in campul Cod autor.
   Daca materialul este o traducere, inscrieti in campul corespunzator urmatoarele date: titlul si autorul lucrarii originale, editia, anul publicarii si editura, eventual codul ISBN.
   Numarul aproximativ de pagini se refera la o estimatie a numarului de pagini ale documentului final, echivalentul formatului A5.
   Campul Descriere a continutului trebuie completat cu cat mai multe informatii privind subiectul, continutul si structura materialului, eventual incluzand si cuprinsul.
   In campul Alte comentarii asupra materialului puteti inscrie orice date pe care le considerati relevante privind materialul dvs., inclusiv noutatile pe care le aduce sau prin care difera fata de alte titluri similare existente pe piata.
   Daca materialul este deja publicat intr-o alta forma, pe un alt suport sau sub un alt titlu, mentionati in campul corespunzator editura si anul in care a fost publicat, autorul, eventual codul ISBN si alte informatii privind lucrarea originala.

   Nu folositi caractere diacritice. Folositi punctul ca separator zecimal.

   Fisierul de incarcat poate fi in format DOC (preferabil), HTML sau PDF, eventual arhivat ZIP, cu o dimensiune maxima de 7 MB (fisierele mai mari de 7 MB se trimit via FTP sau pe suport CD, prin posta). Denumirea fisierului trebuie sa aiba urmatorul format: cod autor.numar trimitere. Exemplu: daca ati primit codul de autor 2765 si este prima trimitere, fisierul trebuie denumit 2765.1 . Daca nu ati primit codul de autor, fisierul va fi denumit prenume_nume.1, dupa numele dvs. De exemplu, ion_ionescu.1 .

   Materialul propus urmeaza sa fie studiat si evaluat de echipa editoriala, iar autorul este instiintat intr-un interval de 2-15 zile de acceptarea sau respingerea acestuia (vezi conditiile de acceptare in pagina Instructiuni autori), precum si de modul in care poate fi publicat (clasic sau POD).

 

 

 

Inregistrare autori

   Nume si prenume    Telefon
   Localitate   Judet   Cod postal
   Adresa
   E-mail   Rescrieti e-mail
   Pagina web (optional)
   Cont bancar (optional)
  
   Ati mai publicat vreo carte pana acum?   da   nu
   Biografie (optional) -
max. 3000 caractere:    
  
   Cum ati aflat de noi?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Trimiteti materialul

   Titlu   Limba
   Autor (autori)    Cod autor
   Materialul este o traducere?   da   nu . Daca da, oferiti detalii privind lucrarea originala:
  
   Continutul este finalizat in proportie de %
   Numarul aproximativ de pagini
   Descriere a continutului -
min. 100, max. 5000 caractere:

   Alte comentarii asupra materialului (optional) -
max. 2000 caractere:
  
   Detineti toate drepturile de proprietate intelectuala (eventual impreuna cu alti coautori) asupra materialului?
   da   nu
   Materialul este deja publicat intr-o alta forma, pe un alt suport sau sub un alt titlu?  da   nu . Daca da, oferiti detalii:
  
   Doresc publicarea materialulului in format:
   clasic (pe hartie)   ebook
   Doresc ca materialul sa fie publicat:
   prin editura INFAROM    in regia autorului

  
  
Dupa trimiterea cu succes a acestor date, veti fi directionat catre pagina unde puteti incarca fisierul continand materialul dvs.

 

 

 
  contact | ajutor | servicii | index